fbpx

Tag: Моќник

Фото: МИА

Застарува предметот „Моќник“, обвинителство направи преквалификација на делото и за преостанатите тројца обвинети

Обвинителство во фаза на завршни зборови направил преквалификација на делата за преостанатите тројца обвинети за случајот „Моќник“, по што Основниот ...