fbpx

Tag: МЗ

Испразнети работни места во здравство ќе се надополнуваат без согласност од Министерството за финансии, најави Меџити

Испразнети работни места во здравство ќе се надополнуваат без согласност од Министерството за финансии, најави министерот за здравство Фатмир Меџити ...

Се ажурира позитивната листа на лекови по 15 години, овозможено деблокирање на процесот на воведување нови лекови

Денеска во Владата на Република Северна Македонија, на иницијатива на Канцеларијата на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар ...

Page 1 of 2 1 2