fbpx

Tag: Национална гарда на Вермонт

Одбележување на 30-годишниот јубилеј од партнерството меѓу Армијата и Националната гарда на Вермонт

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и началникот на Генералштабот на Армијата на Република Северна Македонија, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски се во ...