fbpx

Tag: Навални

Harry Burton

Кој, јас?!

Во руски затвор на Арктик, затворен од путиновиот режим, почина рускиот опозициски лидер Алексеј Навални. Автор: Harry Burton / Ирска. ...

Page 1 of 3 1 2 3