fbpx

Tag: нерегуларности

Јавното обвинителство и Антикорупциската комисија се координираат за ефикасно следење на изборниот процес

Во пресрет на претстојните избори, претставници на Јавното обвинителство на Република Северна Македонија и Државната комисија за спречување на корупцијата ...