fbpx

Tag: Никола Груевски

Аналитичари: На Мицкоски му престојат „тешки“ денови. Дали Арсовска може да биде „шпицен играч“ место него?

Новата анкета на неделникот Фокус,покажа драстично разместување на расположението на политичките преференции на граѓаните после последниот жесток партиско-политички судир меѓу ...

ВОЈНА НА ЗБОРОВИ – Груевски „резимира“: Мицковски и раководството на партијата сурово, жестоко и неочекувано ме нападнаа и обвинија

Пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Се разгори војната на зборови меѓу Груевски и највисокото раководство на ВМРО-ДПМНЕ. Груевски не може да го ...

Page 1 of 3 1 2 3