Tag: ОБСЕ

ОБСЕ

Османи на крајот на претседавањето со ОБСЕ: Докажавме пред целиот свет дека поседуваме политички капацитет

Докажавме пред целиот свет дека поседуваме политички и практичен капацитет, професионалност и посветеност, кои кулминираа со организацијата на 30-от Министерски ...

Page 1 of 15 1 2 15