Tag: оризова арпа

Со измените во Законот за стокови резерви, оризовата арпа се вбројува во листата на стратешки култури за државата велат од МЗШВ

Од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство соопштуваат дека со измените на Законот за стоковите резерви кој денеска го усвои ...