Tag: Павле Белов

(ВИДЕО) Беловски: Ако некој не ја разбира опасноста од сервирање на лагата во јавност тука ништо не може да направиме

Одговорноста на новинарската професија, регулативите, донесување на правни механизми за заштита на медимските работници, борбата со лажни вести, беа дел ...