Tag: Пеѓа Грбин

Фото: Пеѓа Грбин, Фејсбук профил

Грбин: Срамно е предупредувањето на Уставниот суд дека Милановиќ не може да добие ниту мандат за составување влада

Претседателот на Социјалдемократската партија на Хрватска (СДП) и лидер на коалицијата „Река на правдата“, Пеѓа Грбин, денеска изјави дека предупредувањето ...