Tag: план

План за раст на Западниот Балкан: Понудата за изградба на посилни економии и придобивки за бизнисите, работниците и потрошувачите

Како одговор на невидените предизвици со кои се соочува Западниот Балкан, а кои произлегуваат од потребата за заживување на економиите ...