fbpx

Tag: Ристо Џанговски

Фото: Museums Victoriа/ Unsplash

Пензиско

РИСТО ЏАНГОВСКИ - Ооооо, Мики кај си ти? Те нема ко бибер у коцки. - Еве, до пензиско...да видам то ...

Фото: Museums Victoriа/ Unsplash

Пари

РИСТО ЏАНГОВСКИ Стојам пред Зур. У сусрет ми иде муштерија за шупчење. Шо да го шупчам, шо да го шупчам...? ...

Фото: Museums Victoriа/ Unsplash

Администрација

Пишува: РИСТО ЏАНГОВСКИ - Добар ден! Јас сум за интервјуто за вработување. - Финооооо...ај да почнеме...диплома, CV, лекарско...работно искуство, имате? ...

Фото: Museums Victoriа/ Unsplash

Пензионер?

Пишува: РИСТО ЏАНГОВСКИ Експозитура на Комерцијална Банка на Стара Рампа. Си чекам ред. Тројца пред мене. Се учипуе еден фраер ...