Tag: с-300

Русите не можат навреме да ја сервисираат опремата, неоперативните системи С-300 вратени кај производителите

Поради логистички проблеми и неможност за навремено сервисирање на опремата во борбени услови, руските трупи ги испраќаат модернизираните ракетни системи ...