Tag: саем за вино

Николовски со поддршка за 74 македонски винарии и дестилерии кои нè претставуваат на саемот Винска визија на Отворен Балкан во Белград

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски учествува на вториот меѓународен саем за храна, вино и туризам „Винска визија ...