Tag: Саломе Зурабичвили

Скриншот

Грузиската претседателка Зурабичвили: Русија ја започнува својата хибридна стратегија за да ја попречи Грузија на патот кон интеграција во ЕУ

Грузиската претседателка Саломе Зурабичвили по серија изјави во меѓународниот печат, вчера во интервју за Си-Ен-Ен изјави дека контроверзниот нацрт-закон за ...