Tag: Сенат

Фото: ЦИВИЛ Медиа

Османи: Резолуцијата на Сенатот на САД поддршка за нашето членство во ЕУ, но и порака до политичките фактори кои заговараат алтернатива на ЕУ

Резолуцијата на Сенатот на САД со која се реафирмира поддршката за отворање на првиот преговарачки кластер на Европската унија со ...

Francois Mori/AP Photo

Екстремно десничарската партија на Марин Ле Пен освои тројца сенатори во францускиот Сенат

Централнодесничарската Републиканска партија во Франција го задржа мнозинството во Сенатот по вчерашните дополнителни избори на кои екстремно десничарската партија на ...

Page 1 of 2 1 2