Tag: Шутка

Палчо спроведен во затворот во Шутка, Министерство за правда изрази благодарност до турските власти за екстрадицијата

Министерството за правда изрази благодарност до турските власти за преземањето на сите неопходни мерки за екстрадицијата на Љупчо Палевски-Палчо, кој ...