Tag: Скопски економски и финансиски форум

Битиќи на СЕФФ: Конкурентна економија е патот кон единствениот пазар на Европската Унија

Заменик-претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, учествуваше на третиот Скопски економски ...