fbpx

Tag: социјални мрежи

Министерката Петровска со најголем раст на поддршката на социјалнте мрежи меѓу политичарките на Балканот

Министерката за одбрана Славјанка Петровска изминатиот месец има најголем раст на реакциите на нејзините постови на социјалните мрежу меѓу политичарките ...

Page 1 of 2 1 2