Tag: странски влијанија

Маричиќ за ЦИВИЛ МЕДИА: Дезинформациите внесуваат поделби, недоверба и паника меѓу граѓаните, се спротивставуваме со проактивност, отвореност и транспарентност

ЦИВИЛ МЕДИА направи опширно интервју со вицепремиерот за европски прашања, Бојан Маричиќ, на 17 август, во кое стана збор за клучните теми ...