fbpx

Tag: студенти

Фото: О. Бошњаковски / ФРОНТЛАЈН

МОН: Учениците и студентите денеска ги добија средствата за стипендии, продолжуваме да соработуваме и да ги поддржуваме

Министерството за образование и наука информира дека сите ученички и студентски стипендии на постојните корисници за учебната, односно академска 2023-2024 ...

Page 1 of 3 1 2 3