Tag: Светска Банка

Фото: Министерство за финансии

Бесими – Басани: Нотирани постигнувањата на земјава кои се резултат на 30-годишното партнерство со Светска банка

Министерот за финансии Фатмир Бесими денеска се сретна со потпретседателката на Светска банка за регионот Антоанела Басами и регионалната директорка ...

Page 1 of 3 1 2 3