Tag: светски ден на слободата на печатот

Лариса Дир: Русија изврши повеќе од 500 злосторства против новинарите – 57 украински и странски новинари беа убиени, десетици се во руско заробеништво

Заштитата на слободата на говорот, слободното изразување на ставовите и создавањето поволна средина за работата на новинарите отсекогаш биле составен ...