fbpx

Tag: Тахири

ЈСП – шлог машини!

Пишува: ДИЈАНА ТАХИРИ  Јавниот градски превоз во „престолнината“ на Северна Македонија, во Скопје де, на корисниците им  дава неколку можности ...