Tag: Трудова политика

Хусејин: Развојот на инклузивната и отворена трудова политика се клучен елемент за унапредување на квалитетот на животот

Заменикот министер за труд и социјална политика, Енвер Хусејин денеска заедно со сопругата на претседателот на Република Северна Македонија, проф. ...