fbpx

Tag: убиени цивили

Фото: Твитер

Израелскиот министер користи жесток вокабулар врз основа на дезинформации: нема потврдени информации за обезглавени деца во Кфар Аза

Многу е веројатно израелскиот министер за економија Нир Баркат да се повел од можни дезинформации  при неговата изјава за убиените 40 деца/бебиња ...