fbpx

Tag: Љубомир Фрчковски

Нова книга на проф. Љубомир Фрчкоски „Белешки за македонскиот конституционализам – концепт на Уставот од 1991“, во издание на ЦИВИЛ

Излезе новата книга на универзитетскиот професор Љубомир Фрчкоски, „Белешки за македонскиот конституционализам – концепт на Уставот од 1991“, во издание ...