fbpx

Tag: ЉУБОМИР КОСТОВСКИ

Итроманите од МТВ

Пишува: ЉУБОМИР КОСТОВСКИ Видовите утрински водители Вчера во раните утрински часови на МТВ ни се турна пред очи анкета за ...