fbpx

Tag: украинска амбасадорка Лариса Дир

Темпото на руските офанзивни операции во северната Харкивската област продолжува да се намалува, одбиени 30 руски напади во јужниот одбрамбен сектор

Руските сили напреднаа не повеќе од осум километри од меѓународната граница во северниот регион Харков и се чини дека во ...