Tag: Универзитетско собрание

(ФОТО) Зајкова: Импресиите од посетата на студенскиот дом „Стив Наумов“ се лоши, потребно е итна реконструкција од корен

По барање на студентите од Универзитетското студентско собрание, денеска пратеничките Моника Зајкова и Фиснике Бектеши и претседателот на Универзитетското собрание ...