fbpx

Tag: владини политики

Премиерот Ковачевски: Владините политики создаваат поволна бизнис клима за привлекување странски инвестиции

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на ...