fbpx

Tag: Војчеховски

Николовски се сретна со еврокомесарот за земјоделство Војчеховски во Брисел: Потврдена нашата успешност во реализацијата на ИПАРД програмата 

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски заедно со директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот ...