Tag: ВР технологија

Запознавање со светот на лицата со аутизам со помош на ВР технологија по повод Светскиот ден за подигнување на свесноста за аутизмот

По повод Светскиот ден за подигнување на свесноста за аутизмот здружението „Сина светулка“ денеска во Ист Гејт Мол организираше едукативен ...