fbpx

Tag: закон за советодавни услуги

Николовски: Законот за советодавни услуги има за цел обезбедување на квалитетни совети и информации на нашите земјоделци

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, информираше дека Владата го усвои Законот за советодавен систем во земјоделството и ...