Tag: здрав живот

„Сина зона“ - грчки остров Икариа

Фото: Getty images

За долг живот – јадете грав

Во Икарија, Дајан Кочилас, готвачка со грчко-американско потекло нуди патоказ за луѓето кои сакаат да применат аспекти од медитеранската диета ...