fbpx

Tag: Здружение „Македонски семејни винарии”

Грантови за винарии не се доделуваа со привилегии, реагираат од Здружението „Македонски семејни винарии” на изјави од Трипуновски

Грантови за мали семејни винарии не се доделуваа со привилегии од страна на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство,  реагираат ...