fbpx

Tag: земјите во развој

Богатите земји ја финализираа помошта од 100 милијарди долари за земјите во развој за справување со климатските промени

Богатите земји го финализираа задоцнето ветување за доделување финансии за справувањето со климатските промени во износ од 100 милијарди долари ...