fbpx

Tag: жени

Барби прва почна…

Пишува: АНЕТА ТАСОВА Новата фантастична комедија „Барби“ го предизвика т.н. лудило по совршената кукла, па сите, особено славните побрзаа да ...

Бектеши: Со подобрување на организациската поддршка и економско јакнење на жените, претпријатијата ќе постигнат поголема конкурентност

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска се обрати на настанот насловен „Зајакнување на прилагодливоста и растот на микро, малите и ...

Page 2 of 4 1 2 3 4