fbpx

Tag: жени

Ковачевски: СДСМ и сега има поголем број на жени пратеници, минимумот од 50 отсто сигурно ќе биде застапен на пратеничките листи

Во Социјалдемократскиот сојуз на Македонија веќе е завршена постапката на предлагање на кандидати за пратеници. Во моментов се водат разговори ...

Шекеринска и Спасовски: Жените подобро се справуваат со предизвиците, прогресивните идеи за половата рамноправност е социјалдемократски концепт

Потпретседателката на Партијата на европските социјалисти (ПЕС) Радмила Шекеринска и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, вчера учествуваа на панел ...

Page 1 of 4 1 2 4