Tag: ЗКФ

фото: Влада на РСМ

Битиќи и Османи во Њујорк потпишаа Меморандум и Договор со ЗКФ: Северна Македонија ги зајакнува капацитетите за справување со климатските промени

Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи и министерот за надворешни работи, Бујар Османи, во придружба на генералниот секретар на Владата, ...