Tag: ЗОРАН ИВАНОВ

Зоран Иванов. Фото: Б. Јордановска / Цивил

Иванов: Ден по настанот Мирчевски повторно ја злоупотреби телевизијата, грубо се обраќаше на Рамадани без да му даде можност за одговор

Уредникот Мирчевски ја злоупотреби телевизијата. Во прилогот од вестите, следниот ден, кога од нога даваше изјава се заврте кон камерите ...

Page 2 of 4 1 2 3 4