Monday, 24 February 2020

„КУМ 4“ веќе бил снимен во Македонија!

Вмровската партиска туршија со кумова есенција ставена во тегла

„КУМ 4“ веќе бил снимен во Македонија!

– Никола Кљусев, кум на Јордан Мијалков
– Јордан Мијалков, татко на Сашо и на Влатко Мијалкови, вујко на Никола Груевски
– Зоран Ставрески кум на Никола Груевски
– Сашо Мијалков, кум на Орце Камчев
– Трајко Вељаноски, во кумска врска со Јово „Превара“ Вангеловски

Вмровската партиска туршија со кумова есенција ставена во тегла, во илустрација на сатиричната Фејсбук страна „Сеир“

 

 

 

Next Post