Tag: 27 април

Насилен упад во Македонското собрание, 27 април 2017. Фото: picture-alliance/dpa/B. Grdanoski

Сатира за 27 април

РИБАРО Невозможно е да се направи сатира за 27 април 2017 година, кога се случи крвавиот напад на демократијата и ...

Page 1 of 2 1 2