Tag: Адеми

Фото: Собрание на РСМ

Адеми: Парламентот треба да биде вклучен во Берлинскиот процес, поради неговата законодавна и контролна улога во општеството

Претседателот на Комисијата за Европски прашања на Собранието на Република Северна Македонија, Арбер Адеми, учествуваше на Тинк-Тенк Форумот на граѓанското ...

Фото: Собрание на РСМ

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија учествуваат на Регионална конференција „Улогата на парламентите во Берлинскиот процес“

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во состав Арбер Адеми и Љупчо Пренџов, денеска и утре во Тирана, учествуваат ...