Tag: Африм Гаши

Партиите на Никола Груевски и Албин Курти во тивка коалиција против Али Ахмети и прозападната ориентација на Албанците!

Проширувањето на Движењето „Самоопределување“ надвор од границите на Косово, поточно во изборната трка на Северна Македонија, покрај исполнувањето на личните ...