Tag: аконот за забрана на нефер трговски практики

Бектеши уверува дека ќе нема енормно зголемување на цените на производите, Законот за забрана на нефер трговски практики пред Законодавно-правната комисија

Собраниската Законодавно-правна комисија денеска треба да расправа за Предлог законот за забрана на нефер трговски практики во синџирот на снабдување ...