Tag: актер

Почина Димче Мешковски

Почина легендарниот актер, Димче Мешковски, кој беше еден од нашите најзначајни филмски и телевизиски хумористи. Роден е на 31 октомври 1945 во Скопје. Беше ...

Фото: Wikimedia Commons

„Рускиот Рамбо“, некогашниот миленик на Путин би се борел за Украина и „ништо друго освен омраза“ не чувствува за својата татковина

Рускиот актер Артур Смолјанинов беше ѕвезда на еден од омилените филмови на претседателот Владимир Путин , оној за советската единица ...