Tag: активизам

Фото: МИА

Министерката Тренчевска и евроамбасадорот Гир им порачаа на младите да го засилат активизмот во рамки на караванот „Остави трага“

Со мултимедијален настан во Гостивар, како  дел од карванот „Остави трага“ и обраќања на министерката за труд и социјална политика ...