Tag: АЛБЕУ

(ИЗБОР) Албански медиуми: Британската влада не поддржува српска енклава во Косово, САД гарантираат дека ниту еден договор нема да го загрози суверенитетот

Договорот помеѓу Косово и Србија е и понатаму жешка тема во албанските медиуми во Косово, во Албанија од денеска стапува ...