Tag: Андонов

Андонов: Чебрен ќе овозможи праведна енергетска транзиција и зголемени инвестиции во обновливи извори на енергија

Соработникот за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата, Виктор Андонов изјави дека Владата низ транспарентна постапка го избра приватниот ...

Андонов: Државите кои направија стратешка транзиција, а не еуфорична трансформација полесно ја поминаа енергетската криза

Соработникот за енергетика во Канцеларијата на Претседателот на Владата, Виктор Андонов учествуваше на четвртиот самит за енергетика „СЕТ Требиње 2023" ...

Андонов: За 80% зголемено производството на струја во ЕСМ во февруари, во споредба со истиот месец од минатата година

Соработникот за енергетика, Виктор Андонов на денешниот прес ги презентираше најновите информации за енергетската состојба во земјата. „Во месец февруари ...

Page 1 of 2 1 2